Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 173g524kcal31.1g84.1g1.7g18.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 867g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 191g422kcal33.4g0g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1903kcal129.4g170g68.2g37.8g
Valittu annoskoko1250g951kcal64.7g85g34.1g18.9g
Annoskoko puolitettuna625g476kcal32.4g42.5g17.1g9.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470