Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 164g581kcal0.5g0g65.4g0g
Sokeri 209g846kcal0g208.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu167g210kcal18.3g0.5g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 159g547kcal16.2g111.6g1.9g5.6g
Leivinjauhe 12g22kcal0.6g4.6g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe82g303kcal3.1g67g2.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.2g33kcal0g8.1g0g0g
Vesi245g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten41g135kcal9.6g18.4g8.6g4.5g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g164g499kcal15.9g100.2g3.3g23.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6348kcal128.4g1037.4g192.8g67.8g
Valittu annoskoko1250g3174kcal64.2g518.7g96.4g33.9g
Annoskoko puolitettuna625g1587kcal32.1g259.4g48.2g17g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182