Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)248g139kcal21.1g12.4g0.5g0g
Arkijuustoraaste (Valio)397g1468kcal119g0g107.1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g10g6kcal0.9g0.5g0g7.2g
Kananmuna kuoreton 218g311kcal27.3g0.7g22.4g0g
Pekoni rasvainen 99g373kcal11.9g0g36.7g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g198g446kcal37.9g0g32.5g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)79g123kcal20g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5734kcal476.2g27.2g408g14.4g
Valittu annoskoko1250g2867kcal238.1g13.6g204g7.2g
Annoskoko puolitettuna625g1434kcal119.1g6.8g102g3.6g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842