(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 43g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Herkkusieni säilyke 123g21kcal2.6g0.2g0.4g2.9g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 134g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Parsakaali brokkoli 214g75kcal9.9g4.2g0.6g5.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 64g250kcal1.4g1.4g26.9g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton80g144kcal3.6g4.4g12g3.2g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g134g147kcal3.1g5.3g13.4g0g
Tonnikala öljyssä 310g588kcal84g0g27.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2602kcal215.4g53.4g164.6g31.8g
Valittu annoskoko1250g1301kcal107.7g26.7g82.3g15.9g
Annoskoko puolitettuna625g651kcal53.9g13.4g41.2g8g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233