Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss398g295kcal4.8g71.7g1.2g0g
Karjalanpaisti atria 700g372g595kcal70.6g0g34.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)207g62kcal2.1g8.3g0.8g0.4g
Kevytkerma106g127kcal3.4g4.8g10.6g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%106g90kcal1.5g4.7g7.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g21g52kcal2.3g1.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2463kcal170.4g185g117g2.2g
Valittu annoskoko1250g1232kcal85.2g92.5g58.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna625g616kcal42.6g46.3g29.3g0.6g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920