Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 332g1762kcal1g1.7g199.2g0g
Sokeri 323g1309kcal0g322.1g0g0g
Kananmuna kuoreton323g461kcal38.7g0g32.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 133g445kcal0.1g108.3g0.1g1.9g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g95g588kcal20.4g11.7g52.4g6.8g
Sokeri 46g185kcal0g45.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9498kcal120.4g978.6g567.8g17.4g
Valittu annoskoko1250g4749kcal60.2g489.3g283.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna625g2375kcal30.1g244.7g142g4.4g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563