Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 57g39kcal2.9g5.3g0.2g1.8g
Vesi568g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 114g40kcal5.3g2.2g0.3g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g171g102kcal2.6g22.2g0.2g1.5g
Pestokastike, yrttikastike 43g208kcal3.5g0.6g21.3g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.5g77kcal0g0g8.5g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)256g332kcal46g5.6g15.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1616kcal121.4g75g92.4g17.4g
Valittu annoskoko1250g808kcal60.7g37.5g46.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna625g404kcal30.4g18.8g23.1g4.4g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794