Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)155g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 277g50kcal1.6g6.9g1.1g1.9g
Munakoiso 261g58kcal1.3g8.1g0.5g6.5g
Paprika, punainen197g51kcal1.8g9.1g0.8g3.9g
Valkosipuli 8.5g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 5.3g16kcal0.6g1.2g0.5g2.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5.3g5.1kcal0.1g1g0g0g
Ruispasta, Torino85g298kcal11.1g57.1g2.1g5.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250g50kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1256kcal41.4g203.4g23g52g
Valittu annoskoko1250g628kcal20.7g101.7g11.5g26g
Annoskoko puolitettuna625g314kcal10.4g50.9g5.8g13g
Arvot/100g100g50kcal1.7g8.1g0.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210