Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 541g163kcal5.1g27.6g1.1g10.8g
Naudan paistijauheliha, Pirkka481g808kcal96.2g0g48.1g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g120g361kcal4.8g7.2g34.9g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)48g134kcal6.7g1.9g11.1g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2963kcal227.2g79.2g190.6g23.6g
Valittu annoskoko1250g1482kcal113.6g39.6g95.3g11.8g
Annoskoko puolitettuna625g741kcal56.8g19.8g47.7g5.9g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242