Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 178g153kcal5.5g7.8g10.7g0g
Katkarapu, rainbow800g800kcal183.9g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)222g60kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Tilli, tuore 44g13kcal1.6g0.4g0.4g0.9g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.4g7.6kcal0.4g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2067kcal388.6g40.6g37.4g9.4g
Valittu annoskoko1250g1033kcal194.3g20.3g18.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna625g517kcal97.2g10.2g9.4g2.4g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889