Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty615g1783kcal135.3g276.7g9.8g0g
Oliiviöljy 54g479kcal0g0g54.1g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu33g27kcal0.6g5.9g0.3g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen334g67kcal2g12.7g1g4.7g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g11g37kcal0.2g9.5g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 80g159kcal1.1g1.4g16g3.5g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.7g8.6kcal0.4g0.5g0.3g1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.7g7kcal0.1g2.1g0.1g1.5g
Persilja 6.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5224kcal284.6g632g163.8g27.6g
Valittu annoskoko1250g2612kcal142.3g316g81.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna625g1306kcal71.2g158g41g6.9g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903