Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 116g381kcal11.9g77.2g1.3g3.9g
Herne 141g97kcal7.1g13.2g0.6g4.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 134g27kcal0.9g4g0.1g2.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g353g72kcal2.1g13.4g1.1g4.9g
Maissi, purkki Rainbow111g67kcal2.1g10.6g1.7g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 35g80kcal4.9g0.6g6.3g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 353g325kcal55.7g8.8g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2116kcal170.6g258.4g36.4g32.2g
Valittu annoskoko1250g1058kcal85.3g129.2g18.2g16.1g
Annoskoko puolitettuna625g529kcal42.7g64.6g9.1g8.1g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221