Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu332g1197kcal39.9g236g7g0g
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.9g1.3g45g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g53g34kcal1.9g0.1g13.3g0g
Sokeri 133g540kcal0g132.8g0g0g
Voi 80g579kcal0.9g0.3g64.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 40g132kcal0.8g1.2g14g0g
Appelsiini, kuorittu 173g81kcal1g15.4g0.5g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6377kcal198.8g774.2g289.4g7.2g
Valittu annoskoko1250g3189kcal99.4g387.1g144.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna625g1594kcal49.7g193.6g72.4g1.8g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429