Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)1048g482kcal33.5g50.3g15.7g0g
Ohrasuurimo 178g574kcal14.7g112.5g3.6g13.5g
Kauralese 21g75kcal3.8g9.6g1.6g3.7g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2262kcal104g344.8g41.8g34.4g
Valittu annoskoko1250g1131kcal52g172.4g20.9g17.2g
Annoskoko puolitettuna625g566kcal26g86.2g10.5g8.6g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993