Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys151g197kcal30.3g0g9.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Vesi631g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Pakaste vihanneksia316g126kcal9.5g17.4g3.2g9.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto126g353kcal24g0g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1592kcal131.4g53.4g96.4g19.8g
Valittu annoskoko1250g796kcal65.7g26.7g48.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna625g398kcal32.9g13.4g24.1g5g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298