Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl489g567kcal106.5g0g15.6g0g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g41g60kcal2.4g12.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Herne 115g79kcal5.8g10.8g0.5g3.6g
Kasvisliemikuutio 6.3g19kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g12g2.3kcal0.2g0.5g0.1g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 23g203kcal0g0g23g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)460g828kcal9.2g23g78.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3601kcal252.2g111.6g238.2g11.2g
Valittu annoskoko1250g1800kcal126.1g55.8g119.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna625g900kcal63.1g27.9g59.6g2.8g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729