Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 48g11kcal0.7g0.8g0.3g1.2g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g24g173kcal0.2g0.2g19.2g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 938g275kcal9.6g43.8g2.9g17.2g
Kuohukerma,valio,2dl240g817kcal4.8g7.2g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2552kcal30.6g104g213g36.8g
Valittu annoskoko1250g1276kcal15.3g52g106.5g18.4g
Annoskoko puolitettuna625g638kcal7.7g26g53.3g9.2g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768