Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g653g1241kcal98g0g98g0g
Sipuli (kuorittu)196g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)218g131kcal2.2g9.8g8.7g0g
Korppujauho 109g399kcal11.4g81.6g1.1g5.8g
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 6.5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6.5g35kcal0g0g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 33g99kcal2.9g18.1g0.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4069kcal238.8g268.4g226.2g29g
Valittu annoskoko1250g2034kcal119.4g134.2g113.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna625g1017kcal59.7g67.1g56.6g7.3g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857