Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 148g1309kcal0g0g148g0g
Pellavansiemenöljy296g2665kcal0g0g296.1g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g148g118kcal0g0g13.3g0g
Viinietikka 658g136kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8456kcal0g6.6g914.8g0g
Valittu annoskoko1250g4228kcal0g3.3g457.4g0g
Annoskoko puolitettuna625g2114kcal0g1.7g228.7g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233