Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka60g531kcal0g0g60.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 235g807kcal24g164.7g2.8g8.2g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Sokeri 103g416kcal0g102.5g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki121g68kcal10.3g6g0.2g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g121g214kcal0.2g11.8g0.2g0g
Mustikka362g121kcal1.8g23.2g1.4g11.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)60g223kcal8.4g33.2g4.8g6.6g
Sokeri 43g176kcal0g43.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5533kcal123.8g779.6g166.6g53.6g
Valittu annoskoko1250g2766kcal61.9g389.8g83.3g26.8g
Annoskoko puolitettuna625g1383kcal31g194.9g41.7g13.4g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956