Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha172g285kcal32.6g0g17.2g0g
Keittojuurekset, apetit86g22kcal0.8g4.1g0.3g2g
Peruna, keskikokoinen 60g172g103kcal2.6g22.3g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.2kcal0.2g0.3g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g54g150kcal10.2g0g11.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6.4g4.8kcal0.5g0.6g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi644g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Keittojuurekset, apetit6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4g11kcal0.8g0g0.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1258kcal101.8g61.2g65.6g8.2g
Valittu annoskoko1250g629kcal50.9g30.6g32.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna625g315kcal25.5g15.3g16.4g2.1g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.4g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250