Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g610g171kcal3.7g36.3g1.2g15.2g
Purjosipuli 141g32kcal2.5g3.4g0.3g3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl31g268kcal0g0g30.5g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g469g582kcal15g19.2g49.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2106kcal42.4g117.8g162.4g36.4g
Valittu annoskoko1250g1053kcal21.2g58.9g81.2g18.2g
Annoskoko puolitettuna625g526kcal10.6g29.5g40.6g9.1g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015