Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g761g913kcal129.3g12.2g37.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)109g511kcal13g7.8g47.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%380g457kcal11g17.1g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3761kcal306.6g74.2g246.2g0g
Valittu annoskoko1250g1880kcal153.3g37.1g123.1g0g
Annoskoko puolitettuna625g940kcal76.7g18.6g61.6g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546