Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä743g2601kcal48.3g245.2g163.5g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl43g57kcal5.6g0.2g3.7g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g33g183kcal0.7g21.3g10.8g0.3g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 297g127kcal10g14.3g3g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.1g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)97g184kcal0.4g44.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6604kcal130g725g362g0.6g
Valittu annoskoko1250g3302kcal65g362.5g181g0.3g
Annoskoko puolitettuna625g1651kcal32.5g181.3g90.5g0.2g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587