Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 251g393kcal28.8g12.8g25.4g0.2g
Vesi585g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g115kcal3.4g23.4g0.4g1.2g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%209g272kcal6.3g4.2g27.2g0.2g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)125g19kcal0.8g3.8g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Ketsuppi, Felix33g30kcal0.3g7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1784kcal80.8g103.6g119.6g3.2g
Valittu annoskoko1250g892kcal40.4g51.8g59.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna625g446kcal20.2g25.9g29.9g0.8g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609