Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 623g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix9g8.2kcal0.2g1.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g38kcal1.2g1g3.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 249g190kcal4.7g38.6g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Porkkana 62g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Selleri, annos 50g31g4.4kcal0.3g0.9g0g0g
Palsternakka 31g20kcal0.2g3.7g0.1g1.4g
Paistijauheliha 10%125g212kcal24.9g0g12.5g0g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1042kcal66.4g107.2g33.2g16.4g
Valittu annoskoko1250g521kcal33.2g53.6g16.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna625g261kcal16.6g26.8g8.3g4.1g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619