Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g571g971kcal108.6g0g57.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore171g29kcal1g4.3g0.7g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g86g24kcal0.5g5.1g0.2g2.1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g357g89kcal5.4g16.1g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl64g219kcal1.3g1.9g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2665kcal233.6g54.8g163.2g6.6g
Valittu annoskoko1250g1332kcal116.8g27.4g81.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna625g666kcal58.4g13.7g40.8g1.7g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822