Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Sieni rouskut, suolattu 329g86kcal5.1g7.6g1.6g9.5g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 237g588kcal33.8g13g44.8g1.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g15g137kcal0g0g15.2g0g
Paprika, punainen449g115kcal4g20.7g1.8g9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 14g10kcal0.2g1.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1982kcal91.6g105.4g128.2g47.4g
Valittu annoskoko1250g991kcal45.8g52.7g64.1g23.7g
Annoskoko puolitettuna625g496kcal22.9g26.4g32.1g11.9g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459