Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus339g238kcal54.3g0g1g0g
Purjosipuli 204g47kcal3.7g4.9g0.4g4.3g
Tilli, tuore 26g7.6kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)679g223kcal4.8g44.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1029kcal127.4g98.4g10g9.6g
Valittu annoskoko1250g515kcal63.7g49.2g5g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g257kcal31.9g24.6g2.5g2.4g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480