Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 102g11kcal0.6g1.4g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen225g45kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Paprika, punainen82g21kcal0.7g3.8g0.3g1.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka61g6.1kcal0.7g0.5g0.1g0.6g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)209g199kcal48.1g0g1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%204g122kcal6.5g14.5g4.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5.1g4.9kcal0.1g0.9g0g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 357g197kcal5.7g47.1g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1302kcal127.4g153.4g24g18g
Valittu annoskoko1250g651kcal63.7g76.7g12g9g
Annoskoko puolitettuna625g325kcal31.9g38.4g6g4.5g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634