Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki590g330kcal50.1g29.5g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu142g178kcal15.6g0.4g12.7g0g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti53g259kcal13g17.7g15.3g15.1g
Soijajauho rasvainen 47g220kcal16.3g11.1g11.1g5.6g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 413g1563kcal115.1g0g123.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5121kcal420.8g121.8g328.2g41.4g
Valittu annoskoko1250g2560kcal210.4g60.9g164.1g20.7g
Annoskoko puolitettuna625g1280kcal105.2g30.5g82.1g10.4g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595