Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 940g244kcal14.7g32.9g1.9g17.9g
Voi 94g682kcal1.1g0.4g76.4g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g28g5.6kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1964kcal36.4g88.2g157.4g42.2g
Valittu annoskoko1250g982kcal18.2g44.1g78.7g21.1g
Annoskoko puolitettuna625g491kcal9.1g22.1g39.4g10.6g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180