Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g399g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Kananmuna kuoreton 731g1043kcal91.4g2.2g75g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 120g271kcal19.1g0.6g21.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2790kcal225.8g36g195.4g11.2g
Valittu annoskoko1250g1395kcal112.9g18g97.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna625g698kcal56.5g9g48.9g2.8g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667