Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 222g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 222g250kcal46.9g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Porkkana 222g73kcal1.4g12.3g0.4g5.7g
Lanttu 133g38kcal1.3g6.1g0.4g2.4g
Kesäkurpitsa zucchini 133g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)178g53kcal1.8g7.1g0.7g0.4g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen6.7g12kcal2.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g972kcal112g70.6g18.6g23.4g
Valittu annoskoko1250g486kcal56g35.3g9.3g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g243kcal28g17.7g4.7g5.9g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280