Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Broilerifilee, marinoimaton187g200kcal43.1g0g2.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g107g30kcal0.6g6.3g0.2g2.7g
Lanttu 53g15kcal0.5g2.5g0.2g1g
Juuriselleri 13g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Palsternakka 13g8.5kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 21g4.9kcal0.4g0.5g0g0.4g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka133g47kcal3.7g6.3g1.3g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g5.3g11kcal0.3g1.3g0.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5.3g15kcal0.5g0.9g1g0g
Vesi640g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)53g187kcal6.8g37.2g1g1.7g
Persilja 5.3g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1095kcal112.8g114.8g19.6g14.6g
Valittu annoskoko1250g548kcal56.4g57.4g9.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna625g274kcal28.2g28.7g4.9g3.7g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095