Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen121g48kcal2.4g10.9g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g36g320kcal0g0g36.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g1072g268kcal21.4g42.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1317kcal51g114.6g74.8g0.8g
Valittu annoskoko1250g658kcal25.5g57.3g37.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna625g329kcal12.8g28.7g18.7g0.2g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524