Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g16g114kcal0g0g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.8g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)181g27kcal3.6g1.8g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g317g79kcal4.1g13.3g0.6g0g
Katkarapu 285g195kcal41.2g0g3.1g0g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen7.9g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 317g1046kcal6.3g9.5g110.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3019kcal116g65.6g255.6g4.2g
Valittu annoskoko1250g1510kcal58g32.8g127.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna625g755kcal29g16.4g63.9g1.1g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678