Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.7g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Lehtiselleri 26g3.3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Valkoviini kuiva 118g81kcal0.4g0.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g26g188kcal0.3g0.3g20.6g0g
Herne 147g101kcal7.4g13.8g0.6g4.6g
Isot katkaravut (rainbow)265g265kcal60.8g0g2.4g0g
Tumma pikariisi, Risella110g375kcal9.9g79.3g3.9g5.6g
Basilika, tuore29g12kcal0.9g1.5g0.2g1.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g7.3g3.2kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 37g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g2.9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.3g66kcal0g0g7.3g0g
Vesi367g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2416kcal163.8g205g87.8g27.6g
Valittu annoskoko1250g1208kcal81.9g102.5g43.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna625g604kcal41g51.3g22g6.9g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652