Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 607g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 243g273kcal51.3g0g7.3g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 364g124kcal4g19.7g0.7g10.6g
Sipuli 36g11kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g815kcal111.6g42.8g16.2g22.4g
Valittu annoskoko1250g408kcal55.8g21.4g8.1g11.2g
Annoskoko puolitettuna625g204kcal27.9g10.7g4.1g5.6g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346