Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 596g136kcal3.3g20.6g1.8g8.3g
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4g0g0g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.6g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Väkiviinaetikka 37g12kcal0g0.2g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g246g959kcal0g240.9g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2485kcal18.2g567g6.4g30.4g
Valittu annoskoko1250g1243kcal9.1g283.5g3.2g15.2g
Annoskoko puolitettuna625g621kcal4.6g141.8g1.6g7.6g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126