Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 61g87kcal7.6g0.2g6.3g0g
Valkuainen (100g)200g84kcal19.6g3g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g44g28kcal1.6g0.1g11.1g0g
Taloussuklaa, Fazer222g1144kcal8.7g124.4g66.7g11.8g
Vispikerma Flora 20%556g1222kcal16.7g27.8g111.1g0g
Marianne suklaarakeet167g792kcal4.7g115g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6716kcal117.8g541g457.4g23.6g
Valittu annoskoko1250g3358kcal58.9g270.5g228.7g11.8g
Annoskoko puolitettuna625g1679kcal29.5g135.3g114.4g5.9g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410