Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 556g1230kcal97.2g0g94.4g0g
Kananmuna kuoreton 175g249kcal21.8g0.5g17.9g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g159g186kcal4.4g6.3g15.9g0g
Edamer Viipale, annos 18g159g511kcal39.7g3.2g38.1g0g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Tomaatti 119g27kcal0.7g4.1g0.4g1.7g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4494kcal332.6g41.6g334g7g
Valittu annoskoko1250g2247kcal166.3g20.8g167g3.5g
Annoskoko puolitettuna625g1124kcal83.2g10.4g83.5g1.8g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249