Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 84g606kcal1g0.3g67.9g0g
Sokeri95g385kcal0g94.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu65g81kcal7.1g0.2g5.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen84g28kcal2.8g4.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 127g435kcal12.9g88.8g1.5g4.4g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton67g214kcal15.4g7g13.9g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g279g1449kcal12.5g147.6g89.1g30.6g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g223g1248kcal14.5g127g75.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton223g357kcal17.8g8.9g29g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9623kcal168.6g961.2g566g70g
Valittu annoskoko1250g4812kcal84.3g480.6g283g35g
Annoskoko puolitettuna625g2406kcal42.2g240.3g141.5g17.5g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.4g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302