Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g299g299kcal59.9g6.6g32.9g0g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Herkkusieni299g45kcal6.9g1.8g1.5g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)299g180kcal3g13.5g12g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli150g270kcal10.2g5.7g22.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 23g198kcal0g0g22.4g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2167kcal166.8g90.6g183.6g15g
Valittu annoskoko1250g1084kcal83.4g45.3g91.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna625g542kcal41.7g22.7g45.9g3.8g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522