Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g165g69kcal2.6g14.2g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 169g31kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 85g29kcal0.9g4.6g0.2g2.5g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)21g74kcal2.9g13.9g0.6g1.3g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g17g54kcal8.8g4.7g0.1g2.7g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka127g34kcal2.4g5.3g0.3g3g
Oliiviöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 635g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g708kcal37.6g96.2g17g22.2g
Valittu annoskoko1250g354kcal18.8g48.1g8.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna625g177kcal9.4g24.1g4.3g5.6g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436