Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g833g1191kcal166.6g0g58.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 104g237kcal5.3g18.2g14.7g6g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g187g506kcal33.7g3.7g39.3g0g
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0g0.3g
Mustapippuri 2.1g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3965kcal416.6g59.8g225.4g17.8g
Valittu annoskoko1250g1983kcal208.3g29.9g112.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna625g991kcal104.2g15g56.4g4.5g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984