Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 378g473kcal79.4g0g17g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g436g131kcal4.8g23.5g0.9g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g134g120kcal8.4g21.4g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka41g33kcal1.4g7.7g0.4g0.4g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g204g183kcal3.1g18.3g10.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1881kcal194.2g141.8g57.8g0.8g
Valittu annoskoko1250g940kcal97.1g70.9g28.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna625g470kcal48.6g35.5g14.5g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308