Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 147g43kcal1.4g6.6g0.6g2.8g
Paprika keltainen 172g52kcal1.6g8.8g0.3g3.4g
Kesäkurpitsa zucchini 198g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Herkkusieni 86g14kcal1.8g0.3g0.3g1.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g345g586kcal65.5g0g34.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g86g224kcal25.9g1.7g12.9g0g
Kanaliemi laimennettu 216g21kcal0.6g0.9g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1952kcal195.8g46.6g102.2g18g
Valittu annoskoko1250g976kcal97.9g23.3g51.1g9g
Annoskoko puolitettuna625g488kcal49g11.7g25.6g4.5g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837