Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle671g872kcal43.6g134.2g20.1g33.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g228kcal0g0g25.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g165g46kcal1g9.8g0.3g4.1g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Korianteri, annos 10g13g2.5kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 124g424kcal12.6g86.5g1.5g4.3g
Korianteri, tuore, annos 20g114g23kcal2.3g4.6g0.6g3.4g
Sinappi 13g17kcal0.6g1.8g0.8g0.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.5g7.2kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g228kcal0g0g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3756kcal125g487.6g148.8g96.2g
Valittu annoskoko1250g1878kcal62.5g243.8g74.4g48.1g
Annoskoko puolitettuna625g939kcal31.3g121.9g37.2g24.1g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161