Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka52g205kcal2.9g43g0.3g0g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 393g151kcal3.9g27.1g0.8g9.8g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha210g348kcal39.8g0g21g0g
Maito, Kevyt262g121kcal8.4g12.6g3.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)52g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Rypsiöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1916kcal121.8g166.8g76g20g
Valittu annoskoko1250g958kcal60.9g83.4g38g10g
Annoskoko puolitettuna625g479kcal30.5g41.7g19g5g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339